Мої декілька думок з приводу навчання у дистанційній школі «Акцент»

Віддати сина на навчання у дистанційну школу було для нас своєрідними викликом. Чи можна засвоїти навчальний матеріал лише із застосуванням технологій дистанційного навчання? Чи буде нам справді цікаво? Чи вдала це інвестиція ресурсів? Ми пережили весь спектр емоцій від критичного «-» до позитивного «+». Зараз впевнено можемо сказати, що це джек-пот!
Школа «Акцент» молода, але має велике майбутнє! Цінуємо професіоналізм педагогів школи, які розробили якісне навчально – методичне забезпечення навчального процесу і постійно самовдосконалюються. Дуже раді , що є така чудова альтернатива звичайній школі.
Зараз син прекрасно вчиться, чекає нових завдань, залюбки слухає відеоматеріали уроків та пояснення вчителів, опрацьовує конспекти, матеріал підручників. Хвилювання, хіба що з приводу того , як буде оцінена його робота. У захваті від алгебри, геометрії! Буквально декілька місяців навчання і вже улюбленими стають всесвітня історія та історія України, літератури зарубіжна та українська, мови українська та англійська, фізика, біологія, хімія,мистецтво,інформатика,основи здоров’я. З’явилося бажання знаходити додаткові відомості,інформацію,які необхідні на урок. Школа навчає ефективно використовувати час, самостійно вчитися, дисциплінує. Абсолютний комфорт та свобода вибору часу навчання.
Учителі вміють доступно, на високому методичному рівні пояснити матеріал, знайти індивідуальний підхід, враховуючи вікові особливості дитини. Є всі можливості покращити знання, тут абсолютно все на користь учня.
Спонукати, підтримати, знайти оту родзинку в кожній дитині і виділяє школу «Акцент » серед інших шкіл. Тут дійсно ставлять АКЦЕНТ на ЯКОСТІ знань.
Тож бажаю школі подальшого розвитку та процвітання, вчителям творчої наснаги, здоров’я та терпіння!
З прийдешніми святами всіх вас! Господніх благословінь у ваші домівки!